Mikä on phpBB ?

Foorumimme pohjautuvat phpBB:een. Nyt voit luoda foorumin phpBB3:een. Ratkaisumme voima on sen aktiivisessa yhteisössä, aina valmis auttamaan ja neuvomaan aloittelijat foorumin luomisessa ja expertit edistyneimmissä aiheissa.

Siitä lähtien kun phpBBTM on luotu vuonna 2000 se on ollut käytetyin Open Source ratkaisu foorumeissa.

Samoin kun edeltäjänsä, phpBBTM 3.0 “Olympus” helppokäyttöisen hallintapaneelin ja helpon asennuksen ansiosta foorumin asentaminen onnistuu vain muutamassa minuutissa.

Laajan valikoiman muokattavia ominaisuuksia ja miellyttävän standardi käyttöliittymän ansiosta phpBBTM kasvaa sivustosi kanssa tekemällä siitä samalla viihtyisän.

Miljoonilla asennuksilla ympäri maailmaa, phpBBTM on yksi tunnetuimmista tavoista luoda foorumia ja tukea yhteisöä.

Palstani: ilmainen foorumi avaimet käteen ratkaisuna

Tarjoamme avaimet käteen ratkaisu keskustelufoorumin luomista varten. Keskustelufoorumit ovat arvokkaat tietolähteet. Ne ovat myös yhteisöllisiä paikkoja kokemusten ja ajatusten vaihtoon.

Ratkaisumme antaa sinulle mahdollisuuden luoda foorumi ja olla itse kommunikointimediasi ja yhteisösi mestari. Sinä luot omat säännöt, sinä kommunikoit kenties ympäri maailmaa olevien internauttien kanssa. Rajat eivät ole olemassa Internetissä, ota hyöty irti tästä interaktiivisesta työkalusta ja luotettavasta ilmaisfoorumi järjestelmästämme ainutlaatuista kokemusta varten.

Luo foorumi 3 vaiheessa, 30 sekunnissa

Ei tarvita tietojenkäsittelyn tuntemusta, foorumin luomiseksi riittää kun seuraat nämä 3 vaihetta:

  1. Ensimmäinen vaihe on valita foorumisi ulkoasu (kuvat ja värit).
  2. Toinen vaihe vaatii pienen lomakkeen täyttäminen mm. foorumin otsikolla, osoitteella ja ylläpitäjän salasanalla.
  3. Kolmas ja viimeinen vaihe vaatii valitun salasanan vahvistaminen.

Kun olet luonut foorumisi, kirjaudu sisään siirtyäksesi hallintapaneeliin sivun alalaidasta. Konfiguroi ja muokkaa foorumisi makusi mukaan mieleiseksi. Älä epäröi kokeilla toimintoja haluamasi tuloksen löytämiseksi.

Puhu foorumistasi!

Hyvää alkua varten, on tärkeää saada mukaan yhteisöösi ihmiset ympärilläsi, perhejäsenesi, ystäväsi tai kollegasi. Kutsu heidät foorumiisi ja osallistumaan keskusteluihin.

Opiskelija, yksityinen henkilö, ammattilainen, bloggaaja, webmaster, seura tai yritys, kaikki voivat luoda foorumin ilmaiseksi. Taitotasosta ja tavoitteista huolimatta tarttukaa mahdollisuuteen luoda oma virtuaaliyhteisönne mieliaiheittenne ympärille. Luoda foorumi kolmessa vaiheessa ja muutamassa sekunnissa on mahdollista kiitos sivustomme.

Hyödyllisiä linkkejä :